Συνελήφθησαν έντεκα άτομα στη Ζάκυνθο για παράνομα τυχερά παίγνια και παραβίαση μέτρων για τον κορωνοιό

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.01.2021), συνελήφθησαν μετά από έλεγχο σε οικία στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, (11) άτομα και συγκεκριμένα (6) ημεδαποί και (5) αλλοδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και επιβλήθηκαν 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της οικίας ως διοργανωτή της συνάθροισης και από (300) ευρώ στους λοιπούς 10 συλληφθέντες για παράβαση του περιορισμού κίνησης (σχετικό το από 16-01-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων).

Επιπλέον, χθες, Παρασκευή (16.01.2021), βεβαιώθηκαν (27) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (8) στην Κεφαλονιά, (5) στη Ζάκυνθο και (2) στη Λευκάδα, για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (9) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στην Κεφαλονιά και (1) στη Ζάκυνθο για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.


Πηγή