Αναγνωστοπούλου – Μάρκου: Ευθύνες στην διοίκηση της 6ης ΥΠΕ για την υγειονομική κρίση στις δομές της Αχα […]

Οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, σε κοινή τους ανακοίνωση κάνουν λόγο για προσπάθεια αποποίησης ευθυνών της διοίκησης 6ης ΥΠΕ για την υγειονομική κρίση που έχει δημιουργηθεί στις υγειονομικές δομές της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Αιδώς Αργείοι….

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη αγανάκτηση την προσπάθεια της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ να αποποιηθεί των ευθυνών της, για την υγειονομική κρίση που έχει δημιουργήσει στις υγειονομικές δομές- και όχι μόνο- της Αχαιας, στοχοποιώντας το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας.

Είναι εμφανής η προσπάθειά της να κρύψει κάτω από το χαλί, το δικό της χάλι ….αφού έχει ήδη δυστυχώς λόγω της ανεπάρκειας λήψης υγειονομικών μέτρων ασφαλούς λειτουργίας,μεγάλη διασπορά και στο προσωπικό της κεντρικής Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, όπου ήδη υπάρχει διψήφιος αριθμός κρουσμάτων.

Της υπηρεσίας που υποτίθεται, και όχι μόνο, ότι προίσταται της αντιμετώπισης της πανδημίας και θα δίνει το παράδειγμα σωστής λειτουργίας.

Αντ αυτού οι υπάλληλοί της στοιβάζονται σε μικρά γραφεία, χωρίς να έχει ακολουθήσει τα προτεινόμενα από τους επιστήμονες μέτρα προστασίας και κυρίως χωρίς ικανό αριθμό τηλε-εργασίας.

Και έρχεται και στοχοποιεί το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, που υπερβάλλει εαυτόν, χωρίς ούτε μία μόνιμη πρόσληψη επί των ημερών του, το οποίο μόλις λίγες ημέρες πρίν εξυμνούσε για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας και της αποκατάστασης της υγείας των ασθενών

Η υποκρισία έχει και τα όριά της…".


Πηγή