ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ |ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ COVID-TEST ΣΤΙΣ Δ.Κ ΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΙΜΩΝ

Σκοπός της ανακοίνωσης είναι να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για το ραντεβού που αφορούσε το covid test στις Μαριές και στις Βολίμες και είχε οριστεί κατόπιν συνεννοήσεως της Αντιδημάρχου Β. Καψαμπέλη με την υπεύθυνη της ΚΟΜΥ Ζακύνθου Ε. Δαμουλάκη από την Τρίτη 9-2.

Τα τεστ επρόκειτο να γίνουν το Σαββάτο 13-2 και τις ώρες 10-12 στην Κοινότητα Μαριών (λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων) και 12-2 στην κοινότητα Βολιμών.

Φθάνοντας στις Μαριές στις 11 το πρωί μεταφέροντας και covid test προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της ΚΟΜΥ από το Δήμο, έκπληκτη η Αντιδήμαρχος διαπίστωσε ότι η ομάδα της ΚΟΜΥ είχε μετακινηθεί στην κοινότητα Ορθωνιών με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στασινόπουλου.

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Αντιδήμαρχο ότι ανέλαβε να ενημερώσει το συνεργείο της ΚΟΜΥ να μετακινηθεί σε άλλο χωριό.

Γι' αυτό η κ. Καψαμπέλη επισημαίνει ότι καλό θα είναι όποιος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να την φέρνει σε πέρας.

Η Αντιδήμαρχος δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη ολοκλήρωση του ελέγχου των κατοίκων για covid test σε Μαριές και Ορθωνιές.

θα ζητηθεί νέο ραντεβού από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να μην μείνει κανένας κάτοικος των ορεινών περιοχών χωρίς να έχει περάσει από τεστ.

Επειδή οι περιοχές αυτές είναι ευθύνης της Αντιδημάρχου Ελατίων, η κ. Β. Καψαμπέλη παρακαλεί να τηρούνται τα προκαθορισμένα ραντεβού για τα οποία η ίδια έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους Προέδρους των κοινοτήτων.

Τέλος ανακοινώνεται ότι τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν το Σαββάτο σε περιοχές της Δ.Ε. Ελατίων ήταν όλα αρνητικά.


Πηγή