Η εικόνα που κινητοποίησε άπαντες και έδειξε ότι η Πάτρα έχει περίσσευμα ανθρωπιάς!

Είναι μερικές περιπτώσεις που λες ότι υπάρχει περίσσευμα ανθρωπιάς και αυτό δίνει τη δύναμη σε όλους μας για να συνεχίζουμε και να μένουμε δυνατοί, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή με τους άστεγους που έβρισκαν ένα πρόχειρο κατάλυμα εντός της στοάς του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων.

Επαγγελματίες, κάτοικοι και περαστικοί βοηθούσαν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους αυτούς που δεν έχουν στέγη, έχοντας ο καθένας τη δική του πορεία για να φτάσει σε μία τόσο δυσάρεστη κατάσταση.

Ωστόσο, με το που ανέβηκε η φωτογραφία στα social media άμεσα κινητοποιήθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς από την Περιφέρεια έως και τον Δήμο Πατρέων, σπεύδοντας για να βοηθήσουν.

Δεν ξέρουμε ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μέσα από την κινητοποίηση αυτή και αν οι άστεγοι βρουν καλύτερες συνθήκες για να ζήσουν (αυτό θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες), όμως σίγουρα μόνο και μόνο το ενδιαφέρον που έδειξαν άπαντες για το θέμα, δείχνει ότι στην Πάτρα υπάρχει περίσσευμα ανθρωπιάς, σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Η εικόνα που κινητοποίησε άπαντες και έδειξε ότι η Πάτρα έχει περίσσευμα ανθρωπιάς!


Πηγή