Ιωάννινα: Έκλεψε 29.000 ευρώ από τη γιαγιά του και αγόρασε κοκαΐνη!

Έπεσε από τα σύννεφα μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την ταυτότητα αυτού που είχε ξαφρίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς αυτός ήταν ο… εγγονός της!

Η γυναίκα είχε καταγγείλει στις 13 Φεβρουαρίου την κλοπή των χρημάτων και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν αντιληφθεί ότι ο δράστης πρέπει να γνώριζε πού τα έκρυβε. Έτσι, οι υποψίες έπεσαν στα συγγενικά πρόσωπα της ηλικιωμένης και, αφού αποκλείστηκαν ο ένας μετά τον άλλο, ως βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο εγγονός για τον οποίο εκδόθηκαν αναζητήσεις.

Το σήμα δόθηκε σε όλες τις όμορες αστυνομικές υπηρεσίες κι έτσι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ο ύποπτος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στην περιοχή Δρέπανο. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 28.960 ευρώ που προέρχονταν από την κλοπή κι έτσι συνελήφθη και μετήχθη στα Ιωάννινα.

Το πρωί της Κυριακής, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη και ανακάλυψαν πέντε «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 15,8 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του εγγονού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ τα κλεμμένα χρήματα επιστράφηκαν στην γιαγιά του.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Φεβρουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία