Μαριώτα Αγγελοπούλου: Ξεκίνησε προπονήσεις με στόχο την Ολυμπιάδα του Τόκιο

Έχοντας σαν όνειρο της την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την ομάδα της εθνικής Κύπρου, η Μαριώτα Αγγελοπούλου, έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις, στην Πάτρα.

Η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής που έχει διακριθεί στο beach volley, έχοντας πάρει μέρος σε δεκάδες διοργανώσεις στον κόσμο με τα χρώματα της εθνικής ομάδας Κύπρου, έχει σαν όνειρο της την συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα.

Το beach volley έχει γίνει πλέον Ολυμπιακό άθλημα και η Πατρινή παίκτρια, έχοντας ανοικτή την πρόκριση στην διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2021, έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει προπονήσεις, σε αντίθεση με τις συμπαίκτριες και τις αντιπάλους της που εξαιτίας της πανδημίας βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα σε αγωνιστική απραξία.

Η ίδια θα προσπαθήσει να φτάσει σε έναν ανταγωνιστικό επίπεδο τις αντίπαλες ομάδες που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και καιρό και μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στην εθνική ομάδα της Κύπρου, να πάρει την πρόκριση στο Τόκιο.

Θυμίζουμε ότι την Μαριώτα Αγγελοπούλου και την εθνική ομάδα της Κύπρου είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα, η ομάδα αυτή κατέκτησε την δεύτερη θέση και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, κάτω από τα χειροκροτήματα των Πατρινών θεατών.


Πηγή