ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ Γ.Ν.Ζ|ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ 14 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  • «Με βάση τη σύμβαση που υπεγράφη το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα παραλάβει 14 νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση. Σημειώνεται πως τρία από τα εν λόγω μηχανήματα λειτουργούν με νέες σύγχρονες μεθόδους, ενώ έντεκα από αυτά χρησιμοποιούν κλασικές μεθόδους αιμοκάθαρσης»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
Ακόμα μια βασική προεκλογική δέσμευση του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη υλοποιείται με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την αντικατάσταση του απαρχαιωμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με νέα μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σύμβαση που υπεγράφη το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα παραλάβει 14 νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση. Σημειώνεται πως τρία από τα εν λόγω μηχανήματα λειτουργούν με νέες σύγχρονες μεθόδους, ενώ έντεκα από αυτά χρησιμοποιούν κλασικές μεθόδους αιμοκάθαρσης.

  • Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από όλα όσα υποσχεθήκαμε στη Ζακυνθινή κοινωνία. Με την καθοριστική συμβολή τόσο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όσο και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και βεβαίως με την πολύτιμη στήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Κύριο μέλημά μας ήταν και παραμένει το να διασφαλίσουμε πως όλοι οι Ζακυνθινοί πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε ουσιαστικά αναβαθμισμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας». ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πηγή