Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ| Το λιμάνι της …αγωνίας! – “Κύριε Βουλευτά, η Ζάκυνθος δεν αντέχει άλλη […]

Δελτίο Τύπου

Το λιμάνι της …αγωνίας!

Και ξαφνικά ο Βουλευτής Ζακύνθου ανακάλυψε έκπληκτος πως το έργο της αποκατάστασης του λιμένα Ζακύνθου δεν είναι και τόσο πλήρες όσο θα ήθελε, από τη στιγμή μάλιστα που διαλαλούσε πως η μοίρα του εξασφαλίστηκε την τελευταία στιγμή… κατόπιν δικών του ενεργειών βεβαίως – βεβαίως!

Και έντρομος προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στην προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, μην τυχόν κατηγορηθεί για ανεπάρκεια ο ίδιος ή ο "εκλεκτός" του.

Η πραγματικότητα όμως είναι αδυσώπητη. Το έργο είναι του Υπουργείου Υποδομών, η τελική μελέτη παραδόθηκε στο δικό του Υπουργό, η προκήρυξη με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές έγινε από τη δικιά του Κυβέρνηση. Απλά μάλλον η Κυβέρνησή του δε θεώρησε σκόπιμο να τον ενημερώσει…

Και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο για το λιμάνι μας, όταν το μόνο μέλημα του κ. Βουλευτή είναι να ακυρώσει το ήδη νομοθετημένο Master-plan, να μην προχωρήσει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτούμενες επί μέρους μελέτες, και να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την επιδιωκόμενη αλλαγή χωροθέτησης της προβλήτας κρουαζιεροπλοίων, για να ικανοποιήσει την "πελατεία" του!

Κύριε Βουλευτά, επιτέλους αφήστε τα πολλά λόγια και βρείτε τρόπο επικοινωνίας με την Κυβέρνησή σας γιατί η Ζάκυνθος δεν αντέχει άλλη μια "τρύπα στο νερό"!

Υ.Γ. Αλήθεια, αυτή τη φορά έχετε συνεννοηθεί με την Περιφερειάρχη ή πάλι θα βρεθείτε προ εκπλήξεως;


Πηγή