Ο πολιτιστικός μας σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη Λαδ […]

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη Λαδόπιτα e-πίτα διαδικτυακά την Κυριακή το πρωί 31/01/2021. Ήταν πρωτόγνωρη η διαδικασία για όλους μας
αρκετά όμως ήταν τα μέλη μας και οι φίλοι του συλλόγου μας που συμμετείχαν στην διαδικτυακή κοπή της παραδοσιακής Λαδοπιτας . Πολλά ήταν και τα μηνύματα για τα Χρόνια Πολλά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που δεν είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή που δεν κατάφεραν να συνδεθούν.
Η διαδικασία ξεκίνησε με τον πατέρα Δημήτριο από την Εύγηρο ο οποίος ευλόγησε την Λαδόπιτα με ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους μας και σύντομα να ανταμόσουμε από κοντά.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας μαζί με τον Αντιπρόεδρο Φατούρο Σπύρο έκοψαν την παραδοσιακή Λαδόπιτα προσφέροντας το πρώτο φελί «κομμάτι» στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που δεν κατάφεραν να συνδεθούν.
Στην διαδικτυακή μας παρέα παραβρέθηκαν και μας ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά» ο Βουλευτής Λευκάδος Αθανάσιος Καββαδάς ,
ο Δήμαρχος Λευκάδος Χαράλαμπος Καλός και
ο Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρσάνων Ηλίας Βλάχος.
Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην διαδικτυακή μας παρέα αλλά μέσω μηνυμάτων μας έστειλαν τα Χρόνια πολλά, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος Κτενάς Ανδρέας και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολη Γιάννης Κωνσταντάτος.
Ο ταμίας του συλλόγου μας Φατούρος Γεράσιμος και η Γραμματέας μας Φατούρου Ελένη επιμελήθηκαν με αρτιότητα όλη την διαδικτυακή διαδικασία όποτε τα επόμενα δύο κομμάτια τους ανήκαν. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τα μέλη του συλλόγου μας να ανταλλάσσουν μεταξύ τους ευχές, ενώ κλείνοντας το Δ.Σ. έκοψε τα κομμάτια σε κάθε έναν από τους παρευρισκόμενους.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.


Πηγή