Πάτρα: Ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια του ταχυδρομικού υπαλλήλου Δημήτριου Παπαδόπουλου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που με τα λόγια τους αλλά και την παρουσία τους, συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αγαπημένου μας πάτερα και συζύγου, Δημήτρη Παπαδόπουλου. Όλοι μας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές. Η αγάπη και η συμπαράστασή σας μας συγκίνησε πολύ.

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης έφυγε νωρίς και άδικα για την γειτονιά των αγγέλων. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Η εικόνα του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, έτσι ψηλός, γεροδεμένος και με εκείνο το φωτεινό χαμόγελό του, με το οποίο κατάφερνε να κατακτά τις καρδιές των ανθρώπων. Η αθωότητά του, η ειλικρίνειά του, η ζεστασιά του χαρακτήρα του, η αγάπη του για τη ζωή και τους συνανθρώπους του είναι που τον έκαναν τόσο ξεχωριστό. Ήταν πάντα πολύ δοτικός, ήθελε να προσφέρει, να δίνει και να βοηθάει και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή και τον ενεργό ρόλο που είχε τόσο στη δουλειά του, όσο και σε συλλόγους και σωματεία. Λάτρευε τη δουλειά του, ήταν από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του και πάντα πρόσφερε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Σίγουρα ένας τέτοιος άνθρωπος θα είναι πάντα στο μυαλό και στις καρδιά μας. Από ψηλά θα μας προσέχει και θα στέλνει σε όλους μας την αγάπη του, όπως έκανε πάντα άλλωστε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε ο,τι καλύτερο τόσο σε εσάς, όσο και στις οικογένειες σας.

(Ανδριάννα Παπαδοπούλου η σύζυγος,Αναστασία και Ευαγγελία οι κόρες του)


Πηγή