Πάτρα – “Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι” – Νέα παράδοση αμαξιδίων από τον ΣΚ […]

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας συνεχίζει για πέμπτη χρονιά την δράση "Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι", μια κοινωνική δράση με διττό σκοπό, καθώς προάγει τόσο την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, όσο και την καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης, με την διαδικασία της διαλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων, με τα έσοδα της οποίας αγοράζει και δωρίζει αναπηρικά αμαξίδια.

Ο ΣΚΕΑΝΑ συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση, παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες, την δράση του, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει παραδώσει 6 αναπηρικά αμαξίδια, σε κρατικούς φορείς και συμπολίτες μας, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μια από τις βασικότερες ανάγκες τους.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, ο ΣΚΕΑΝΑ εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Στεργίου Σπυρίδωνα, τον αντιπρόεδρο, κ. Σπυρόπουλο Ιωάννη και τον γενικό γραμματέα, κ. Λιόλιο Λάμπρο, παρέδωσε το 5ο αμαξίδιο, στην αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, κα (Ακριβή) Βίβιαν Σαμούρη, η οποία ευχαρίστησε τον ΣΚΕΑΝΑ, για την δράση του εν γένει, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικές τέτοιες ενέργειες, διότι παρέχουν ουσιαστική και άμεση στήριξη σε άτομα με αναπηρία.

Στην συνέχεια, παραδόθηκε και το 6ο αμαξίδιο, στην Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου το παρέλαβαν η τομεάρχης της υπηρεσίας, κα Δημοπούλου Αγγελική και ο αναπληρωτής προϊστάμενος, κ. Μπουρδούλης Κώστας. Όπως ανέφεραν, η δωρεά του αμαξιδίου είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική, καθώς καλύπτει βασικές ανάγκες του τμήματος και διευκολύνει την ήδη δύσκολη δουλειά των τραυματιοφορέων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία AVANCE RENT A CAR και τον κ. Θεοδωρόπουλο Θέμη, για την δωρεάν διάθεση του van, με το οποίο περισυλλέγονται τα πώματα από τα διάφορα σημεία του νομού καθώς και την μεταφορική εταιρία Δ. Κασάπης Μον. ΙΚΕ, για την δωρεάν αποθήκευση του μεγάλου όγκου των πωμάτων.

Επιπλέον ευχαριστούμε, τον Δήμο Πατρέων, το Λύκειο Ελληνίδων και τον Όμιλο Αγκαλιάζω για την συστηματική συνεργασία τους στην περισυλλογή πωμάτων, καθώς και το κέντρο Υγείας Άνω Πόλης και τα φροντιστήρια ΚΑΠΑ.

Πάτρα - "Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι" - Νέα παράδοση αμαξιδίων από τον ΣΚΕΑΝΑ


Πηγή