Πάτρα-Καρναβάλι: Δαπάνησαν 100.000 ευρώ για Καρναβάλι που δεν θα γίνει!

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δεν έχει…ευστοχήσει και πολύ με το θέμα του Καρναβαλικού Οργανισμού. Από την αρχή της θητείας του κατάλαβε ότι και το θέμα είναι…κομματάκι ξένο για το dna της παράταξής του και ανθρώπους που να έχουν…μυρωδιά από το θέμα δεν έχει.
Όταν ξεκίνησε τη θητεία του, ο πρώτος Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού ήταν ο Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Κατά τη δική του δήλωση, η σχέση του με το Πατρινό Καρναβάλι ήταν λιγάκι…περίεργη. “Όταν γινόταν Καρναβάλι εγώ έφευγα. Πήγαινα στο χωριό μου στα Καλάβρυτα” είπε στην πρώτη του συνάντηση στους έκπληκτους εκπροσώπους των πληρωμάτων!
Ο κ. Χρυσοβιτσάνος έφυγε από τον Οργανισμό, αφήνοντας πίσω του το…τίποτε. Και ήλθε η κα Κουρή. Η νέα Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, χωρίς επίσης σοβαρές προσλαμβάνουσες και γνώσεις για το Καρναβάλι, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί “πονοκέφαλο” στη Μαιζώνος με την αλλοπρόσαλλη τακτική της, ωστόσο ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του την καλύπτουν μέχρι και σήμερα.
Τελευταίο της “κατόρθωμα”, για το οποίο έχει ήδη υπάρξει επίσημη καταγγελία από την αντιπολίτευση, το γεγονός ότι δαπάνησε από τον οργανισμό 100.000 ευρώ για ένα Καρναβάλι που – ελέω covid – φέτος δεν θα γίνει!
Η ίδια και η δημοτική Αρχή δεν έχει ακόμη δεήσει να απαντήσει λεπτομερώς για το πού πήγαν αυτά τα χρήματα και γιατί έπρεπε να δαπανηθούν σε μια χαμένη χρονιά. Μάλιστα, η ίδια η κα Κουρή, “ανακαλύπτοντας” ένα νέο δόγμα για τα δημόσια πρόσωπα, αντί απαντήσεων για τα 100.000 ευρώ, αναφέρει πως έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο για θετικά πράγματα και όχι για αρνητικά!!!
Αν όμως θέλει να μιλάει μόνο για θετικά, μπορεί να ασχοληθεί με την κηπουρική ή το μπαλέτο…Όπως λένε στην αντιπολίτευση, το θέμα τώρα ξεκίνησε και θα έχει και άλλα επεισόδια. Ίδωμεν…
  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Φεβρουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα