Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εμβολιασμού για τον κορωνοϊό στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα

Την Κυριακή 14-2-2021 πραγματοποιήθηκε στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο η δεύτερη δόση του εμβολίου στους περιθαλπομένους και εργαζομένους.

"Είμαστε περήφανοι που φθάσαμε σ’ αυτό το σημείο χωρίς να υπάρξει ούτε ένα κρούσμα στο Ευγηρείο μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να φθάσουμε ως εδώ νικητές, χωρίς οποιαδήποτε απώλεια. Ειδικότερα ευχαριστούμε τους ίδιους τους φιλοξενουμένους μας που άντεξαν να μην βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ευχαριστούμε τους συγγενείς των ανθρώπων αυτών που ενστερνίστηκαν το πρόβλημα και έμειναν μακριά τους, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τους αγαπάνε.

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους μας και κυρίως τους νοσηλευτές και θαλαμηπόλους μας που υπηρέτησαν και υπηρετούν τα γηρατειά με αγάπη και μέτρα προστασίας.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές γιατρούς που δέχθηκαν να παραστούν και στη δεύτερη δόση του εμβολίου, όπως έπραξαν και στη πρώτη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους νοσηλευτές του ΕΟΔΥ, που με τρόπο άψογο έφεραν σε πέρας όλη τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Μετά από δεκαπέντε ημέρες το αργότερο, όπως λένε οι ειδικοί επιστήμονες, θα είμαστε πλέον σχεδόν «άτρωτοι» από τον κορωνοϊό. Με λίγη ακόμα υπομονή και με αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, θα οδηγηθούμε στη κανονική καθημερινότητά μας.", αναφέρει ανακοίνωση.


Πηγή