Πάτρα: Τα κλειδιά παραδίδουν οι καταστηματάρχες της εστίασης

Τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους θα παραδώσουν και καταστηματάρχες της εστίασης στην Πάτρα, σε κινητοποίηση που θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια κινητοποίηση- διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας. Η κινητοποίηση στην Πάτρα θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης προσπαθούμε επί σειρά ετών να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου. Με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις προτείνουμε λύσεις έχοντας σαν γνώμονα την ισχυροποίηση των επιχειρήσεων Εστίασης με σκοπό της ανάπτυξη της Οικονομίας μας και την συμμετοχή μας στην προκοπή της πατρίδας μας.

Ο κλάδος μας βρίσκεται στο κρισιμότερη θέση της ιστορίας του. Υποσχέσεις που μας δίνουν δεν τηρούνται . Η στήριξη ανίκανη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν.

Η απόγνωση η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους. Καιρός να αντιδράσουμε.

Συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία και η γενικότερη κατάσταση επιλέξαμε έναν πρωτότυπο, εφικτό και όπως φιλοδοξούμε πετυχημένο και αποτελεσματικό τρόπο. Η επιτυχία του εξαρτάται από όλους μας.

Το βάρος πέφτει στα τοπικά Σωματεία που είναι και η βάση του κλάδου.

Πάτρα: Τα κλειδιά παραδίδουν οι καταστηματάρχες της εστίασης


Πηγή