ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ι.Ν |ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: «Υφαρπαγή πόρων …από την Ζάκυνθο» – ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ «Αυτά […]

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΠΑΣΤΑ, ΣΠΥΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ .

Σύμφωνα με την καταγγελία , «Από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κατανέμονται πόροι για τα νησιά, 6εκ Ε … Με μια περίεργη τρίπλα κατανέμονται 4εκ.Ε στην Κεφαλονιά και 2 εκ. Ε στον ΦΟΔΣΑ και αφήνει έξω την Ζάκυνθο ….Μπορεί να αλλάξει η απόφαση του Υπουργού που κατανέμει χρήματα για τον ΙΑΝΟ στα νησιά και να πάει σε μια Α.Ε ΟΤΑ;»

  • ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ «Ο ΦΟΔΣΑ δεν χρηματοδοτείται … δεν βγαίνει κανένα εκατομμύριο για να πάει κάπου … αυτά που λέτε είναι πλήρως ανυπόστατα»

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ (ΑΝΑΣΑ), ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ κ.ΚΡΑΤΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟ ΦΟΔΣΑ «ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…» Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΜΠΑΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ». ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ Ο κ.ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο κ.ΜΠΑΣΤΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ "ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ.ΜΠΑΣΤΑ «ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ.ΙΩΑΝΝΟΥ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ».
VIDEO:


Πηγή