Ποια μέρα μπορούν να ψωνίζουν στη λαϊκή οι αιγιώτες

Ξεχάστε το Σάββατο για ψώνια στη λαϊκή αγορά στο Αίγιο. Αλλάζει η μέρα. Η ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας αναφέρει:
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 9147/2021 (ΦΕΚ 534/Β/10-2-2021), οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες λειτουργούν Σάββατο μπαίνουν σε αναστολή.
Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου, με την σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Αχαΐας, θα λειτουργήσει την Παρασκευή 19-02-2021, και κάθε Παρακευή, μέχρι την παύση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊό COVID-19, με τους παρακάτω όρους:
Με την συμμετοχή του 50% των πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες)
Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).
Οι πωλητές της Λαϊκής αγοράς πως θα πρέπει να στήσουν τους πάγκους τους αυστηρά στα τέσσερα (4) μέτρα όπως ορίζεται από τις θέσεις που τους έχουν αποδοθεί.
Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
.Η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλων του Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο από την Δημοτική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Φεβρουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία