Σπύρος Καρέλης – Το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι για το γελαστό παιδί της Ναυπάκτου

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Σπύρου Καρέλη.

Όχι μόνο αυτοί που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ακόμα και αυτοί που δεν τον είχαν γνωρίσει, αλλά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του στα social media, καταλαβαίνουν τι παιδί ήταν.

Χαρούμενος άνθρωπος και ευγενικός. Δημιουργικός και κοινωνικός. Αγαπητός σε όλους. Αρκετοί διαβάζοντας τις διάφορες αναρτήσεις στα social media τον χαρακτηρίζουν σαν ένα παιδί που ήταν καμάρι για τη Ναύπακτο.

Τόσο καλός που δεν πίστεψε ότι υπάρχει τέτοιο μίσος στον κόσμο για να του κάνει κάποιος κακό. Ίσως για αυτό δεν πήρε τις προφυλάξεις του, παρά τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν.

Οι φίλοι του έφτιαξαν ένα βίντεο αφιέρωμα για αυτό το παιδί που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας. Τόσο άδικα, τόσο απροσδόκητα. Και γράφουν κάτω από αυτό τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Όταν φεύγουν, άδικα, νέα παιδιά, χωρίς να προλάβει ούτε η μάνα τους να τους πει ένα τελευταίο αντίο, η μόνη παρηγοριά για τους δικούς τους ανθρώπους, είναι ότι βρίσκονται πλέον ασφαλή στην αγκαλιά του Θεού. Καλό ταξίδι Σπύρο. Θα κάνεις πλέον Σκι που τόσο αγαπούσες, πάνω στα σύννεφα».

Σπύρος Καρέλης – Gone too soon


Πηγή