Super League : Δοκιμάζεται απόψε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός με τις πολλές απουσίες

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Αγρίνιο απόψε (19:30), λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, για την 23η αγωνιστική της Super League και τη «μάχη» του με τον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι έχουν μια δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και ψάχνουν ένα διπλό που δεν αποκλείεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομία των πλέι-οφ.

Βέβαια, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Λάζλο Μπόλονι έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του αποψινού παιχνιδιού.

Μετά τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ, ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Πούγγουρα (κάκωση στο γόνατο) και Καρλίτος (αιμάτωμα στον αχίλλειο), ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος.

Έτσι, οι επιλογές που έχει ο ρουμάνος τεχνικός του Τριφυλλιού είναι μετρημένες και συγκεκριμένες, με τον ίδιον πάντως να περιμένει η ομάδα του να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της Πέμπτης από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο.

Όσον αφορά τους «11» που θα ξεκινήσει, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μολό, Βέλεθ, Καραγιάννη και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Νιας και Καμπετσής. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Εγκμπακοτό, Καμπετσής και Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος και Τζαβίδας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Φεβρουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία