“Βραχιολάκια” στη Δυτική Ελλάδα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Βάρδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπού άνδρα, δύο μπαταρίες από τρακτέρ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο ύψος των Δουνείκων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, οδηγώντας αυτοκίνητο, επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που επιχείρησαν να της διενεργήσουν οι αστυνομικοί, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποτρέψει την σύλληψή της.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην γυναίκα, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα ηλεκτροπληξιακό όπλο (taser).


Πηγή