Χαρδαλιάς για Αχαΐα: Οριακή η κατάσταση στα νοσοκομεία- Τί είπε για τα κορωνοπάρτι

Έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “δεν μας παίρνει να αυξηθούν τα κρούσματα”

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18:30, η σύσκεψη υπό τον Νίκο Χαρδαλιά στα γραφεία του ΟΛΠΑ, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο κ. Χαρδαλιά εξερχόμενος πραγματοποίησε δηλώσεις με τις οποίες απευθυνόμενος στους πολίτες της περιοχής εξέφρασε τηναισιοδοξία του πως “φτάνουμε στο τέλος”, ενώζήτησε την υπόμονή όλων για λίγο ακόμα.

Δείτε όσα δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας:

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην Πάτρα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός προεδρεύει στη σύσκεψη στο Νέο Λιμάνι, η οποί βρίσκεται σε εξέλιξη, για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα, στην οποία θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράμπος Μπονάνος, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης καθώς και εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει και την τελική αυτοψία για την οριστική χωροθέτηση του νέου mega εμβολιαστικού κέντρου της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται αργότερα να επισκεφθεί, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, στις 18.30, όπου, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι του κορωνοϊού, Χαράλαμπο Γώγο, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, ιδίως εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19 του νοσοκομείου.

thebest.gr