Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Άλμα Ζωής

Με ζωηρό ενδιαφέρον και καίρια ερωτήματα από τους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, ως δράση του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας: Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση τόσο από το youtube κανάλι και την facebook page της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., όσο και από τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Ελένη Μητροπούλου – κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια των σεμιναρίων εκπαίδευσης φροντιστών γυναικών με καρκίνο, που αποτελούν μέρος του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας», και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας. Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κ. Μαρία Τσουκαλά, και η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας», κ. Λιολιώ Κολυπέρα, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος, κ. Ιωάννα Δημουλά.

Η μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι Youtube της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και στη facebook σελίδα @almazoispatras, ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και στο κανάλι YouTube Alma Zois Patras του Συλλόγου.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στους λοιπούς δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και το έργο «Σύμμαχοι Φροντίδας» στο Αίγιο


Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Άλμα Ζωής Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Άλμα Ζωής Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Άλμα Ζωής


Πηγή