Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα το Βράδυ στις 22:00 ο Κόκκινος χορός σε Live Streaming μέσω Internet!

Η Φετινή χρόνια μας έχει επηρεάσει όλους, αλλά δεν έχει επηρεάσει την διάθεση και την ευρηματικότητα των Πατρινών καρναβαλιστών και κυρίως την διάθεση για διασκέδαση ακόμα και από το σπίτι. O Κόκκινος χορός, ως βασιλιάς της διασκέδασης και της μουσικής, δεν θα λείπει ούτε φέτος.

Για το 2021 λοιπόν, ο Κόκκινος Χορός θα είναι πάλι εδώ με την καλύτερη και πιο ανεβαστική μουσική, για να μας φτιάξει το βράδυ της Παρασκευής και να μας ταξιδέψει στο παρελθόν του Κόκκινου Χορού αλλά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στα virtual decks οι DJ Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Ο «Κόκκινος» θα μεταδοθεί, όπως πάντα, την τελευταία Παρασκευή (12 Μαρτίου) και ώρα 22:00 με livestreaming μέσα από το www.kokkinosxoros.gr και από το Μπούλα Radio.

Βάλτε δυνατά την μουσική του κόκκινου και ζήστε το Πατρινό καρναβάλι στα καλύτερά του.

Μεγάλος χορηγός διασκέδασης στον Φετινό Κόκκινο Χορό είναι η premium vodka Serkova Crystal Pure.

Στην ιστοσελίδα του «Κόκκινου» η Serkova Crystal Pure έχει δημιουργήσει ένα virtual photo booth. Σε αυτό θα μπορείτε να ντυθείτε στα κόκκινα, να βγάλετε φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή, να φορέσετε εικονικές περούκες, μουστάκια και άλλα καρναβαλικά για να τις ανεβάσετε στην photo Gallery του χορού ή να τις κατεβάσετε και να τις μοιραστείτε στα Social Media.

Το Streaming θα υλοποιηθεί μέσα από την τεχνολογική πλατφόρμα της Gloman και του Live24.gr.

Καλή Διασκέδαση!

Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα το Βράδυ στις 22:00 ο Κόκκινος χορός σε Live Streaming μέσω Internet!


Πηγή