Αχαΐα: Τα Λύκεια του Δήμου Ερυμάνθου επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Μπαρής

Τα Λύκεια του Δήμου Ερυμάνθου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής με αφορμή την επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρής επισκέφθηκε αρχικά το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Φαρρών και είχε συνάντηση με την νέα Διευθύντρια, Ελευθερία Αναστασοπούλου, η οποία ανέλαβε σήμερα τα νέα της καθήκοντα, μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Τσιμά. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την νέα Διευθύντρια και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της, επισημαίνοντας πως η δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αφορά στη βελτίωση των εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, είτε μέσω της ενίσχυσης των υποδομών, είτε μέσω της ανάδειξης των καλών πρακτικών της σχολικής κοινότητας.

Στη συνέχεια ο κ. Μπαρής βρέθηκε στο Λύκειο της Χαλανδρίτσας και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή, Αλέξανδρο Αθανασούλια από τον οποίο ενημερώθηκε ότι λόγω έκτακτου κωλύματος δεν κατέστη εφικτή η επιστροφή των μαθητών στο σχολείο σήμερα και τα μαθήματα διεξήχθησαν διαδικτυακά. Ωστόσο το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και τα παιδιά θα επιστρέψουν από σήμερα κανονικά στα θρανία.

Τέλος, ο Δήμαρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Διευθυντή του Λυκείου Ερυμάνθειας, Δημήτρη Γεωργόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε για την ομαλή επιστροφή των μαθητών στο σχολικό τους περιβάλλον.

«Σήμερα οι καθηγητές στα Λύκεια του Δήμου μας καλωσόρισαν τους μαθητές τους στα θρανία. Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα, καθώς τα παιδιά μετά από πολλούς μήνες τηλεκπαίδευσης επέστρεψαν στο σχολικό τους περιβάλλον και ξανάσμιξαν με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους. Η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία δεν αναπληρώνεται, ωστόσο η πανδημία δημιούργησε νέες συνθήκες και στα σχολεία μας. Ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία δοκιμασία για τα παιδιά μας που προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη με αισιοδοξία και δύναμη», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής.

Αχαΐα: Τα Λύκεια του Δήμου Ερυμάνθου επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Μπαρής


Πηγή