Δήμος Αγράφων: Μεγάλη συμμετοχή στα τεστ κορωνοϊού στη Γρανίτσα

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δήμου Αγράφων η ομάδα διαχείρισης Covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος μετέβη στην περιοχή της Γρανίτσας, όπου και πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό, με μεγάλη συμμετοχή από μεριάς πολιτών.

Η σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Αγράφων, Αλέξη Καρδαμπίκη στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Στη Γρανίτσα βρέθηκε χθες η ομάδα διαχείρισης Covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιό ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Δήμου Αγράφων για την πραγματοποίηση τέστ, μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην περιοχή. Εκατόν πέντε συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τέστ προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά και συνεργάστηκαν αρμονικά με την ομάδα διαχείρισης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία . Τον συντονισμό της εξέτασης τον είχε ο ιατρός της Περιφέρειας κ. Αγάλος Φωτόπουλος που ταξίδεψε για το λόγο αυτό από την Εύβοια.

Το πρόβλημα της πανδημίας παραμένει δυστυχώς και στα χωριά μας. Οφείλουμε να πειθαρχήσουμε απαρέγκλιτα στις συστάσεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία στην περιοχή μας. Κατανοούμε την κούραση, το άγχος και την αγωνία των κατοίκων ,όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει και να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία όλων. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε τη μάχη».