ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΚΤΥΠΗ| «ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑ […]

«Και το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό. Ωστόσο, ήδη διανύουμε τις τελευταίες μέρες του εφιάλτη της πανδημίας που τόσο δραστικά άλλαξε τις ζωές μας τον τελευταίο χρόνο»

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης είναι ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία. Μας διδάσκει ότι η ελπίδα γεννιέται μέσα από τα πάθη. Μας υπενθυμίζει πως όλες οι προκλήσεις μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να τις αντιμετωπίσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα, μένοντας πάντα αισιόδοξοι.
Και το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό. Ωστόσο, ήδη διανύουμε τις τελευταίες μέρες του εφιάλτη της πανδημίας που τόσο δραστικά άλλαξε τις ζωές μας τον τελευταίο χρόνο. Ας ατενίσουμε, λοιπόν, το μέλλον με δύναμη και αισιοδοξία. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας για να μας βρει η επόμενη μέρα έτοιμους να προοδεύσουμε και να δημιουργήσουμε ξανά. Είμαι βέβαιος πως παρά τις δυσκολίες, με θέληση, συλλογική προσπάθεια και επιμονή, η Ανάσταση θα έρθει για όλους. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία, πίστη και αισιοδοξία. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.


Πηγή