Ναύπακτος: Θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Καρακώστα

Ο άνθρωπος που έβαλε την σφραγίδα του για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στην Ναύπακτο, αφήνοντας ως παρακαταθήκη την εργατικότητα και την ανιδιοτέλειά του, έφυγε σήμερα, βυθίζοντας σε θλίψη όλη την Ναύπακτο.

Ο Κώστας, όπως όλοι έλεγαν τον πρώην αντιδήμαρχο Ναυπακτίας, έχασε σήμερα την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ήταν για αρκετές μέρες σε δωμάτιο COVID σε νοσοκομείο στην Πάτρα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη. Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω καμία στιγμή και παρότι ήταν στο νοσοκομείο, απαντούσε σε φίλους με το γνωστό του χιούμορ! «Όλα τα καλά θα έρθουν τον Απρίλιο» έγραψε σε πολύ στενό του άνθρωπο, ανταλλάσσοντας αστεία την πρωταπριλιά, σαν αυτό, να ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του, που μας έλεγε πως φεύγει.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, είχε διαφανεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα βγει νικητής. Όμως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του πήρε ανέλπιστη τροπή, διασωληνώθηκε και λίγες ώρες μετά, πέθανε!

Για την Ναύπακτο, η απώλεια του Κώστα Καρακώστα, είναι ένα δυνατό σοκ! Έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του για να κάνει την Ναύπακτο μια πόλη πιο ανθρώπινη με πλήθος παρεμβάσεων στον δημόσιο χώρο. Σεμνός και εργατικός, αλλά κυρίως ανιδιοτελής, ήταν για περίπου μία 20ετία πρωταγωνιστής στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πηγή: npress.gr


Πηγή