Ο συνωστισμός και το κορωνοπάρτι στη Κυψέλη με φόντο την Πάτρα

Χαμός έχει γίνει με τα πρόστιμα που μοιράζονται στην εστίαση, την ίδια στιγμή που η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια με τον συνωστισμό που παρατηρείται στις πλατείες και στα στέκια της νεολαίας.

Το θέμα δεν αφορά μόνο την Πάτρα, γίνεται και στην Αθήνα, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο από τους πολιτικούς. Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου της «Δημιουργίας Ξανά» είναι χαρακτηριστική.

"Έβαλαν πρόστιμο σε κατάστημα καφέ διότι ήταν, λέει, πολλοί πελάτες να περιμένουν στο πεζοδρόμιο. Και ρωτάει ο άνθρωπος ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ: "Είναι δική μου δουλειά να ρυθμίζω το τι γίνεται στο πεζοδρόμιο;

Με ποιον τρόπο μπορώ να επιβάλω σε κάποιον το πού θα στέκεται σε χώρο ΕΚΤΟΣ της δικαιοδοσίας μου;". Την ίδια στιγμή στην πλατεία της Κυψέλης έγινε ο κακός χαμός αλλά η αστυνομία δεν τόλμησε να πλησιάσει καν, διότι φοβήθηκε να μην γίνει της "Νέας Σμύρνης". Έχουμε τρελαθεί εντελώς".

Από κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια είναι δεκάδες. Ανάμεσα τους και ορισμένα από γνωστούς επαγγελματίες του κλάδου στην Πάτρα.

Μάλιστα το μέλος της estiasigreece και Πατρινός επιχειρηματίας, Τάσος Γιατράς σε σχετική ανάρτηση για το κορωνοπάρτι στην Κυψέλη, αναφέρει: «Ο κλάδος που σύρεται σε αυτόφωρα για δύο (2) decibel και ενώ είναι κλειστός έξι (6) μήνες, παρακολουθεί υπαίθρια δημόσια party μεταμεσονύχτιες ώρες.

Κύριε Χαρδαλιά, μιλήστε μας και τώρα για τη εστίαση ως φορέα υπέρ μετάδοσης του ιού. Κύριε Χρυσοχοΐδη, αλήθεια ποιον δύσμοιρο επιχειρηματία της εστίασης θα διαπομπεύσετε πάλι ενώ στις πλατείες και στα υπαίθρια πάρτι κάνετε ότι δεν είδατε… δεν ακούσατε… και δεν ξέρετε;

Από ποιον προσπαθείτε να προστατεύσετε τους πολίτες τελικά, από την εστίαση; Γιατί από τον ιό σίγουρα όχι. Κύριε Μητσοτάκη περιμένουμε με αγωνία το επόμενο διάγγελμα σας… Ως εδώ… οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί!!!». Το όλο θέμα ήδη έχει φτάσει στα αυτιά των κυβερνώντων και μένει να δούμε αν θα σπρώξουν τις εξελίξεις…


Πηγή