Πάτρα: Περιοδείες του βουλευτή ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου

Το ΚΚΕ Αχαΐας σε ανακοίνωση αναφέρει: "Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, τα νοσοκομεία της Αχαΐας γεμίζουν καθημερινά με περιστατικά COVID-19, που για να αντιμετωπιστούν μετατρέπουν κλινικές άλλων νοσημάτων σε κλινικές COVID, κλείνουν τα χειρουργεία και τα εξωτερικά ιατρεία, μετακινούν προσωπικό για να καλύψουν χρόνιες ελλείψεις. Την ίδια ώρα η κατάσταση με τις λιγοστές ΜΕΘ είναι οριακή.

Η κυβέρνηση μετατρέποντας τα νοσοκομεία σε μίας νόσου και ταυτόχρονα σε εμβολιαστικά κέντρα, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς θα υπάρχουν μεγάλες επιπτώσεις στην αντιμετώπιση άλλων παθήσεων με αποτέλεσμα την αύξηση της θνητότητας από αυτές.

Η κυβέρνηση φέρει σήμερα την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας στην περιοχή μας, για τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν.

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα Κέντρα Υγείας Ν. Τομέα Πατρών(Ζαρουχλέικα), Άνω Πόλης και Κ. Αχαϊας και στα ΤΟΜΥ Α. Πόλης και Εγλυκάδας.

Στις 11.30πμ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος)".


Πηγή