ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: “Με εντολή Καρβέλη – Απαγορεύεται να μιλάτε”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Πληροφορηθήκαμε ότι με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα η διοίκηση του ΚΥ Άνω Πόλης ενημέρωσε το προσωπικό της μονάδας και τριών ΤΟΜΥ ότι κατόπιν εντολής του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ ( προφορικής, όπως ο ίδιος δημόσια παραδέχτηκε, αλλά σαν Πόντιος Πιλάτος, τώρα που πλησιάζει η Σταύρωση, νίπτει τα χέρια του) απαγορεύονται οι δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης τόσο εντός όσο και στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο της μονάδας.

Πρόκειται για μια εντολή που ανακλαστικά θυμίζει άλλες μαύρες και σκοτεινές εποχές τότε που ελληνική δημοκρατία ήταν στο επταετή γύψο της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Αν και η μεταπολίτευση τέτοιες συμπεριφορές τις έστειλε στο περιθώριο, φαίνεται ότι κάποιοι διοικητές επαρμένοι από την προσωρινή δύναμη και εξουσία που δίνει στα χέρια τους η θέση που κατέχουν, απέκτησαν πολύ γρήγορα λουδοβίκεια συμπεριφορά.

Το μόνο που ξέχασε ο κ. Διοικητής είναι να οριοθετήσει επακριβώς την ακτίνα πέραν της οποίας οι δηλώσεις επιτρέπονται! Ασυγχώρητη παράλειψη για έναν άριστο εκπρόσωπο του επιτελικού κράτους.


Πηγή