Χειροπέδες στη Δυτική Ελλάδα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με όχημα και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν, δυο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (113) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης πέντε γραμμάρια κάνναβης, καθώς και πέντε δισκία βουπρενορφίνης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ελκυστήρα υπό την επήρεια μέθης.


Πηγή