ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ| Επίσκεψη του Βουλευτή Ζακύνθου σε Νοσοκομείο και ΟΔΑΖ

  • Αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και προσέφερε αναμνηστικά πασχαλινά δώρα.

Το Νοσοκομείο Ζακύνθου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Διονύσης Ακτύπης , όπου αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και προσέφερε αναμνηστικά πασχαλινά δώρα στους νοσηλευμένους και στο προσωπικό του νοσοκομείου..

«Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο επισκέφθηκα το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για να προσφέρω αναμνηστικά πασχαλινά δωράκια στους νοσηλευμένους και στο προσωπικό του νοσοκομείου. Φέτος το Πάσχα η αγάπη, οι σκέψεις και οι ευχές όλων μας είναι μαζί με όσους δίνουν στη πρώτη γραμμή τη μάχη με την ασθένεια που άλλαξε τις ζωές όλων μας, αλλά και με όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας που βρίσκονται καθημερινά στη μάχη κατά της πανδημίας. Καλό μήνα σε όλους!»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου, ο Βουλευτής Ζακύνθου ,επισκέφτηκε τον Οργανισμό δημόσιας αντίληψης Ζακύνθου (Ο.Δ.Α.Ζ) και βρέθηκε «κοντά στα γενναία αυτά παιδιά αυτά που τα “βήματα ζωής” τους αξίζουν τη στήριξη όλων μας» όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο FB. Συγκεκριμένα,

«Βρέθηκα σήμερα στον Οργανισμό δημόσιας αντίληψης Ζακύνθου (Ο.Δ.Α.Ζ) κοντά στα γενναία αυτά παιδιά αυτά που τα «βήματα ζωής» τους αξίζουν τη στήριξη όλων μας. Με κάθε ένα συμβολικό πασχαλινό δωράκι που έδωσα στα παιδιά και τους φιλοξενούμενους του Ο.Δ.Α.Ζ πήρα ως αντάλλαγμα ένα χαμόγελο ανεκτίμητης αξίας. Θα ήθελα να τους ευχηθώ από καρδιάς καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και αισιοδοξία. Βεβαίως πολλές και θερμές ευχές και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους στους θεραπευτές, νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του ΟΔΑΖ»



Πηγή