Με συγκίνηση η Μεγάλη Χώρα αποχαιρέτησε τον Τάκη Νάκο

nakos-takis1.jpg

Στον Ιερό Ναό του Απόστολου Παύλου στη Μεγάλη Χώρα του δήμου Αγρινίου, συγγενείς φίλοι και χωριανοί είπαν σήμερα Κυριακή το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη (Τάκη) Νάκο, που “έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 57 ετών.

Ο εκλιπών, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία , είχε ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, όμως το όνομά του το είχε συνδέσει κατά κύριο λόγο με την ομάδα του χωριού του, την Δάφνη.

Υπηρέτησε τον Α.Ο. Δάφνη Μεγάλης Χώρας αρχικά ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως παράγοντας για πολλά χρόνια, ενώ μέχρι την ημέρα του θανάτου του, ήταν Γραμματέας στον σύλλογο.

Ήθελε να ετοιμάσει και την παιδική ομάδα του συλλόγου για τη νέα χρόνια και σε συνεργασία με τον δήμο προγραμματίζεται να γίνει το γήπεδο του χωριού με χόρτο, κάτι που πάλευε χρόνια και δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει…

Ο Τάκης Νάκος, ήταν παντρεμένος και είχε δυο κόρες. Ήταν δραστήριος και αγαπητός στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή, μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ο θάνατός του, αποτελεί απώλεια για τον τοπικό αθλητισμό και φυσικά, για το χωριό του, την Μεγάλη Χώρα.