Ο Προμηθέας κατέληξε στον Τράβις Τράις (video)

Ο Κέντρικ Ρέι ήταν ο εκλεκτός, ο Μάκης Γιατράς έκανε ξανά και ξανά υπομονή, περίμενε τον Αμερικανό γκαρντ να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Πετκίμ, όμως οι συνεχείς μεταθέσεις των αγώνων της τουρκικής ομάδας οδήγησαν τον προπονητή του Προμηθέα στην απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση του Τράβις Τράις που κέρδισε την κούρσα από παίκτη που επίσης αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Τράις (28, 1μ.83) φοίτησε στο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2011 έως το 2015, έπαιξε στη συνέχεια στους Γουέστσεστερ Νικς, τους Κέιρνς Τάιπανς, τους Μπρισμπέιν Μπούλετς, την Σαμπβίλ, τους Ουισκόνσιν Χερντ (θυγατρική των Μιλγουόκι Μπακς), τους Όστιν Σπερς, την Τόφας, τη Στρασμπούρ και τη Μπρέσια, ενώ φέτος ήταν μέλος της Γαλατασαράι.

Στον Προμηθέα θα αναλάβει τη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Τζέριαν Γκραντ στο πλευρό του, μια θέση από την οποία αποχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Αθηναίου για να κλείσει τη σεζόν στη Μπιλμπάο.

Αυτός θα είναι ο 14ος ξένος του Προμηθέα στη σεζόν 2020/21 και ο 13ος που θα συμμετάσχει στη Stoiximan Basket League καθώς ο Τζαμάλ Νίξον είχε αγωνιστεί μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας της Πάτρας.

Η απόκτηση του Τράις προκάλεσε σύμφωνα με το sport24 αρκετή "φασαρία" τις προηγούμενες ημέρες, με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι να αντιδρούν επειδή ο Προμηθέας έσπασε τη "συμφωνία κυρίων" που είχε γίνει στο ξεκίνημα της περιόδου.


Πηγή