Πάτρα: «Η Τρελλή Ροδιά» έκλεισε, το πάρτι στην Παντάνασσα συνεχίστηκε

Η «Τρελλή Ροδιά» μπορεί να έκλεισε για τη φετινή σεζόν μετά από απόφαση των ιδιοκτητών του ιστορικού μπιστρό, όμως το κορωνοπάρτι συνεχίστηκε για τις παρέες των νεαρών που συγκεντρώνονται εκεί από τις 11 το βράδυ και μετά.

Βράδυ Τρίτης. Κατά τις 11, όταν τα καταστήματα εστίασης κλείνουν, αρχίζει και αυξάνεται για ακόμα μία φορά ο κόσμος στην πλατεία, μπροστά από την εκκλησία.

Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) από τον κόσμο ήταν νωρίτερα σε κάποιο κατάστημα εστίασης, στην Γεροκωστοπούλου, στην Ηφαίστου ή και κάπου αλλού.

Έκλεισαν τα μαγαζιά όμως οι νεαροί και οι νεαρές θέλουν να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. Πριν από τις 11 ο κόσμος μπροστά από την Παντάνασσα ήταν ελάχιστος.

Άραγε τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο; Και επαναλαμβάνουμε «Η Τρελλή Ροδιά» απηχώντας την αντίληψη που έχει σχεδόν το σύνολο του κόσμου της εστίασης για τα μέτρα προστασίας και τις κορωνοσυγκεντρώσεις έκλεισε, εισπράττοντας δεκάδες μπράβο από όλους.

Η απάντηση στο ερώτημα για το τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει το φαινόμενο είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να την βρεις. Μένει να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις η πολιτεία και να παύσει τα μέτρα του περιορισμένου ωραρίου για τον κλάδο.


Πηγή