ΖΑΚΥΝΘΟΣ| Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών- Βρέθηκε και δεύτερο Καλάσνικοφ στο κλεμμένο όχημα

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, δεύτερο Καλάσνικοφ εντόπισαν οι Αρχές στο κλεμμένο όχημα με το οποίο οι δράστες εκτέλεσαν με 28 σφαίρες τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το Open TV, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δράστες κι ένα δεύτερο πυροβόλο όπλο, το οποίο ήταν κολλημένο στον πάτο του αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα στις 31 Μαρτίου

Σήμερα κατέθεσε στην Ασφάλεια κι ο φρουρός του 53χρονου επιχειρηματία κι αποκάλυψε όλο το σκηνικό της εκτέλεσης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο δράστης έριξε συνολικά 28 πυροβολισμούς, ενώ φέρεται να έριξε και χαριστική βολή στο μέτωπο του θύματος. Ο 53χρονος φέρεται να κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και με συνοδεία ασφαλείας. Ο 53χρονος φοβόταν για τη ζωή του και λάμβανε αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι θα γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης. Ο άνδρας πήγε για επαγγελματικό ραντεβού στο μελετητικό γραφείο, με δύο άγνωστους δράστες ξαφνικά να εισβάλουν μέσα με αυτόματα όπλα και να τον εκτελούν εν ψυχρώ. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους δυο ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος ως γνωστον διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Αυτόπτες μάρτυρες όπως αναφέρει το in.gr υποστηρίζουν πως στο γραφείο προσήλθε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, άγνωστος άνδρας ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα.

  • Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τους εκτελεστές του 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Open TV – video:

Tweet


Πηγή