Πάτρα: Δεν κάλεσαν στα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής την Βιολέτα Σιγάλα

Πάτρα: Δεν κάλεσαν στα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής την Βιολέτα Σιγάλα Πάτρα: Δεν κάλεσαν στα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής την Βιολέτα Σιγάλα

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Βιολέτας Σιγάλα από τα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Παίδων.

Η συντονίστρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου και ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν μεγάλο αγώνα για την δημιουργία αυτής της κλινικής, δεν καλέστηκε στα εγκαίνια.

Η απουσία της ήταν ηχηρή, σε μία εκδήλωση που είχε αρκετό κόσμο, εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν είχαν διαδραματίσει κανένα σημαντικό ρόλο στο έργο αυτό που ξεκίνησε σαν όραμα και έγινε πραγματικότητα.

Η κ. Σιγάλα, πέρα από τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε για τη δημιουργία της κλινικής αυτής που όμοια της δεν υπάρχει στην Πάτρα, έχει δώσει μεγάλες μάχες για την λειτουργία του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου, το 2012.

Την απουσία αυτή στιγμάτισε και ο γνωστός γιατρός και στέλεχος της Ν.Δ. Θρασύβουλος Μαυρομμάτης ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του:

«…ούτε πρόσκληση, ούτε κάποια εύφημη μνεία για την παιδοψυχίατρο ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΣΙΓΑΛΑ , την επί πολλά – πολλά χρόνια διευθύντρια πυλώνα του παιδοψυχιατρικού τμήματος του "Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων" στα σημερινά εγκαίνια της παιδοψυχιατρικής κλινικής παρουσία του αρμόδιου υπουργού υγείας Β. ΚΙΚΙΛΙΑ….!!

…άλλο ένα ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΉΣ ΜΑΣ και αυτή η αγνόηση…!!!…κρίμα……».


Πηγή