Συνελήφθησαν (7) άτομα, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, επτά (7) άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκαν σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), την Κυριακή (13.06.2021) το απόγευμα ένας ημεδαπός, το Σάββατο (12.06.2021) το βράδυ δύο ημεδαποί και την Παρασκευή (11.06.2021) ακόμα δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, την Παρασκευή (11.06.2021) το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (14) ναρκωτικά χάπια.

Σε ανάλογη περίπτωση, στην Λευκάδα, το Σάββατο (12.06.2021), εντοπίσθηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Tweet


Πηγή