ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν οι επτά συλληφθέντες για την δολοφονίας της συζύγο […]

Μετά την εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, οι επτά συλληφθέντες για την δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020,οδηγήθηκαν σήμερα, στον ανακριτή Ζακύνθου που χειρίζεται την δικογραφία, τόσο για την εκτέλεση της γυναίκας όσο και για την πρόσφατη δολοφονία του επιχειρηματία , υπό δρακόντεια μετρά ασφαλείας. Οι συλληφθέντες, προσήλθαν και απήλθαν ανά δύο άτομα από το γραφείο του ανακριτή, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης .
Σύμφωνα με της ΕΛΛΑΣ, οι πέντε από τους δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ένας κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και τέσσερις για συνέργεια σε αυτές τις πράξεις.
Την ώρα που οδηγούνταν στην κλούβα της Αστυνομίας, μετά την εισαγγελέα, ένας εκ των κατηγορουμένων φώναξε, βλέποντας τους δημοσιογράφους, πως είναι «όλα κατασκευασμένα». Ο κατηγορούμενος είπε: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι όλα κατασκευασμένα. Σύντομα, θα αποδειχθεί αυτό, μην αγχώνεστε καθόλου».
Να σημειώσουμε ότι οι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου .
Οι συλληφθέντες κρατούνται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.


Tweet


Πηγή