Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της Σλοβακίας

H Αχαιή Βουλευτής της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με την ιδιότητά της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβακίας, παρευρέθηκε χθες σε συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της χώρας αυτής κα Iveta Hricova.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Σλοβακίας συζήτησε με την κα Hricova τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο χωρών στην εκπαίδευση και τον τουρισμό, όπου η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της Αχαΐας ως προορισμό για τους Σλοβάκους, μιλώντας για τις τουριστικές υποδομές και τις ομορφιές της περιοχής σε σύνδεση με το αεροδρόμιο του Αράξου. Συζητήθηκε επίσης η διερεύνηση της συνεργασίας στον τομέα των επενδύσεων με την Αχαιή Βουλευτή να επισημαίνει στην πρέσβη της Σλοβακίας τη συγκριτική υπεροχή του Νομού μας.

Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε παρευρισκόμενος για λίγο στον ίδιο χώρο και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Συμμετείχαν επίσης ως μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σλοβακίας οι Βουλευτές, Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της Σλοβακίας


Πηγή