Επιλογές από το Κόνφερενς Λιγκ και στήριξη στην Κορίνθιανς

Διάβασε εδώ ό,τι την πλήρη αξιολόγηση του bet365 casino!

  1. Φέχερβαρ – Αραράτ Γιερεβάν (21:00)

Η Φέχερβαρ έμεινε στην 3η θέση του περσινού ουγγρικού πρωταθλήματος, εκτός της πρωταθλήτριας Φερεντσβάρος την προσπέρασε και η Ακαντέμια Πούσκας. Έδωσε 6 φιλικά και ξεκίνησε με 3 νίκες, όμως έπειτα έκανε 1 ήττα και 2 ισοπαλίες. Αρκετοί οι απόντες, είτε επειδή είχαν διεθνή καθήκοντα μέχρι πρόσφατα, είτε λόγω τραυματισμού. Η Αραράτ στέφθηκε Κυπελλούχος Αρμενίας και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έγινα ανακατατάξεις στο ρόστερ της, στα «χαρτιά» καλύφτηκαν αυτοί που έφυγαν.

Προγνωστικό: Η Φέχερβαρ δεν θα αντιμετωπίσει λογικά προβλήματα κόντρα στην Αραράτ, μπορεί να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Ο χαμηλός άσος ανεβαίνει κοντά στον διπλασιασμό αν συνδυαστεί με το Over.664. Παλμέιρας – Γκρέμιο (8/7 01:00)

  1. Σαπεκοένσε – Κορίνθιανς (9/7 03:00)

Ολοκληρώνουμε με Βραζιλία. Η Σαπεκοένσε αγνοεί τη νίκη μετά από 9 αγώνες (0-4-5) και είναι καθηλωμένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ενίσχυση υποσχέθηκε η διοίκηση στον κόουτς Βεντούρα, αλλά μέχρι να έρθει ίσως να είναι πολύ αργά. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε 2-0 από την Μπαΐα. Επιστρέφει ο αρχισκόρερ Περότι. Εθισμένη με τις ισοπαλίες η Κορίνθιανς, έφερε την τρίτη διαδοχική κόντρα στην Ιντερνασιονάλ. Και αυτή περιμένει προσθήκες, είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έκανε καμία μεταγραφή. Θετική η παράδοσή της στην έδρα της Σαπεκοένσε (6-0-2).

Προγνωστικό: Και οι δύο ομάδες δεν ενθουσιάζουν με την έως τώρα εικόνα τους, ωστόσο στη Σαπεκοένσε φαίνεται να την έχει πάρει η… κάτω βόλτα και δύσκολα μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα. Ευκαιρία για την Κορίνθιανς να επιστρέψει στις νίκες, το διπλό στο 2.10.

Διαβάστε αναλυτικά το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.


Πηγή