Μ. Σκανδάμης για Κυβέρνηση: Λεφτά για φίλους και όχι για σταφιδοπαραγωγούς

Ο Τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης στον χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο του Αιγίου για την σταφίδα, δήλωσε την απόλυτη συμπαράσταση του κόμματός του στον αγώνα των παραγωγών και της Ένωσης για την στήριξη του προϊόντος.

Ταυτόχρονα, διατύπωσε την άποψη ότι «η κυβέρνηση μέσα στην πανδημία βρίσκει χρήματα μόνο για να ενισχύσει κολοσσούς, γνωστούς και πελάτες, όπως 120.000.000 για μεγάλη αεροπορική εταιρία, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα κυρίαρχα ΜΜΕ και πακτωλό εκατομμυρίων μέσω απευθείας αναθέσεων σε επιλεγμένες εταιρίες».

Ενώ συμπλήρωσε, πως αν και βρίσκονται χρήματα για να ενισχυθούν οι φιλικά προσκείμενοι στην κυβέρνηση, «δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή ενίσχυση για αυτούς που αγωνίζονται με αξιοπρέπεια, όπως οι σταφιδοπαραγωγοί και οι υγιείς εξαγωγικές επιχειρήσεις».

Ανέφερε μάλιστα πως η λύση βρίσκεται πια στα χέρια του Μαξίμου, αφού το Υπουργείο λοιδορεί και υποτιμά τον αγώνα των σταφιδοπαραγωγών.

Γι' αυτό και όπως επισήμανε ο αχαιός νομικός, το ΚΙΝΑΛ θα αναδείξει και υπερασπιστεί με κάθε τρόπο μέσα και έξω από τη Βουλή το δίκαιο αίτημα του αγροτικού κόσμου.


Πηγή