Πολύτιμες εμπειρίες στην Τιφλίδα για τον Πατρινό πυγμάχο Γιώργο Πλέα

Κάτι παραπάνω από πολύτιμη ήταν η εμπειρία που είχε ο Γιώργος Πλέας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Πυγμαχίας, στην Τιφλίδα.

Μπορεί ο νεαρός Πατρινός αθλητής της Παναχαϊκής, μαζί με τον προπονητή του Νίκο Πλέα να επέστρεψαν… σκασμένοι στην Ελλάδα αφού ο αποκλεισμός του πυγμάχου της ΠΓΕ ήταν τουλάχιστον άδικος, όμως είχε την ευκαιρία να ζήσει το άρωμα και τη γεύση μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως ήταν αυτή.

Ο Νίκος Πλέας στις δηλώσεις του για τον αγώνα που έδωσε ο αθλητής με τον Βούλγαρο Κοστόφ, έκανε λόγο για… σφαγή της διαιτησίας και για κλοπή μεταλλίου, με την Ομοσπονδία να ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση κατά του αποτελέσματος.

Σε ανάρτηση του ο έμπειρος Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της ΠΓΕ αναφέρει τα εξής: «Στο δεύτερο γύρο πλέον ο διαιτητής δίνει επιτέλους νοκ νταουν αλλά το κρατάει 16 δευτερόλεπτα (κανονικά είναι 8 δεύτερα)!!!

Το σκορ θα έπρεπε να γίνει 10:8 στον γύρο και όμως το κράτησαν 10-9 και ο διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν συνέχισε να μας δίνει χαμένους 10-9!!! Στον τρίτο γύρο θα έπρεπε να έχουν δοθεί αλλά δύο νοκ – νταουν αλλά ο διαιτητής δεν τα βλέπει, μαζί και οι κριτές!!!».

Η ανάρτηση του συνοδεύεται και από ένα σχετικό βίντεο που αποδεικνύει όλα τα παραπάνω. Πάντως, ο ίδιος σε νεότερη ανάρτηση του και με μία φωτογραφία με τους τέσσερις αθλητές της Εθνικής γράφει τα εξής:

«Μπράβο και στα τέσσερα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εδώ στο Πανευρωπαϊκό Παίδων Τιφλίδα 2021… αν και άξιζαν κάτι παραπάνω! Καλή συνέχεια ήσασταν πολύ καλοί!».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Πλέας εντυπωσίασε άπαντες με τις εμφανίσεις του και έδειξε ότι βαδίζει στον δρόμο της οικογένειας Πλέα, έχοντας πολλές αξιώσεις για ακόμα καλύτερα και πιο σημαντικά πράγματα στο μέλλον, όχι μόνο σε επίπεδο ελληνικών συνόρων, αλλά και εκτός αυτών.


Πηγή