Σοκ στην Ηλεία με τη φονική ληστεία – Σκότωσαν ταξιτζή μέσα στο σπίτι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας, στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας ενός 60χρονου ταξιτζή, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Καπελέτο, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέρρηξε το σπίτι του θύματος και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα -πιθανόν με βαρύ αντικείμενο-.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άντρας Κ.Τ. χτυπήθηκε πιθανόν στο κεφάλι από άγνωστο άντρα για να τον ληστέψουν.

Όλα φαίνεται να συνέβησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Εκείνη την ώρα γείτονες είδαν έναν ψηλό να περιφέρεται έξω από το σπίτι του φορώντας κουκούλα. Λίγο αργότερα άκουσαν θόρυβο και είδαν τον άντρα να φεύγει με δύο βαλίτσες ή σακούλες στα χέρια.

Υποψιάστηκαν πως κάτι κακό είχε συμβεί και έσπευσαν στο σπίτι του 60χρονου όπου τον αντίκρισαν ακριβώς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σημείο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που διεξάγουν πυρετώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σοκ στην Ηλεία με τη φονική ληστεία - Σκότωσαν ταξιτζή μέσα στο σπίτι του Σοκ στην Ηλεία με τη φονική ληστεία - Σκότωσαν ταξιτζή μέσα στο σπίτι του Σοκ στην Ηλεία με τη φονική ληστεία - Σκότωσαν ταξιτζή μέσα στο σπίτι του Σοκ στην Ηλεία με τη φονική ληστεία - Σκότωσαν ταξιτζή μέσα στο σπίτι του

Έγκλημα στο Καπελέτο

Με πληροφορίες από patrinews.com και ilialive.gr


Πηγή