ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ | «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Ζάκυνθο. Ενέκριναν 2.700.000 Ε για έργα στο ΝΑΥΑΓΙΟ»

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Ζάκυνθο. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κύριο Θ. Σκυλακάκη όσο και τον Υπουργό Τουρισμού κ. Β. Κικίλια, οι οποίοι σήμερα ενέκριναν το ποσό των 2.700.000 ευρώ για την υλοποίηση των έργων που κανείς ποτέ δεν πήρε την πρωτοβουλία να κάνει στο Ναυάγιο Ζακύνθου προκειμένου να διασφαλισθεί η συντήρηση και διάσωση του πλοίου, και άρα του αξιοθέατου, αλλά και η ασφάλεια των εκατομμυρίων επισκεπτών του!
Τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κύριος Σκυλακάκης όσο και ο Υπουργός Τουρισμού κύριος Κικίλιας από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις μας έμπρακτα απέδειξαν τη στήριξή τους προς τον τόπο μας, τη Ζάκυνθο και νομίζω όλοι οι Ζακυνθινοί είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες συναντήσεις πολλή δουλειά και ουσιαστικές ενέργειες προκειμένου να καταφέρουμε να δώσουμε απτές και εμπεριστατωμένες λύσεις ώστε να διασφαλίσουμε τη διάσωση του αξιοθέατου και το ασφαλές άνοιγμά του για τους επισκέπτες του τόπου μας.
Μέσα σε μόλις 5 μήνες από τη σύσταση και την ανάληψη των καθηκόντων της η Επιτροπή Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου Ζακύνθου προβαίνει σε ουσιαστικές ενέργειες και δίνει λύσεις σε ζητήματα τα οποία λίμναζαν για δεκαετίες. Γι’ αυτό, άλλωστε, αξίζουν και στην Επιτροπή του Ναυαγίου Ζακύνθου πολλά και θερμά συγχαρητήρια.
Προχωράμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε το Ναυάγιο Ζακύνθου να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ζάκυνθο και πυρήνα του brand name του νησιού μας
Προσωπικά, υπόσχομαι στους συμπολίτες μου ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με προσήλωση, μακριά από τακτικισμούς , μικροπολιτική, μικρά και μεγάλα συμφέροντα , για μια Ζάκυνθο καλύτερη, μια Ζάκυνθο που να αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Tweet


Πηγή