Δυτική Ελλάδα: Άγρια συμπλοκή με καδρόνια

Άγρια επίθεση με ξύλα και καδρόνια δέχθηκαν στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας δύο Αλβανοί από ομάδα ατόμων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομοεθνών τους, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, το περιστατικό συνέβη στις 4:20 το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαΐου στην διασταύρωση της Κεχρινιάς Αμφιλοχίας, όταν οι δύο άνδρες 40 και 41 ετών δέχθηκαν την άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι δράστες ξυλοφόρτωσαν με μανία του δύο άνδρες προκαλώντας σοβαρά τραύματα στον 40χρονο, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και έπειτα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 41χρονος που ήταν μαζί του δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Σε βάρος των αγνώστων που αναζητούνται για την επίθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Αμφιλοχίας για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εξύβριση, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.


Πηγή