Μικρός “παράδεισος” έγινε ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο Κουκούλι (φωτο)

«Κουκλί» έγινε ο περιβάλλοντας χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Κουκούλι.

Είναι ο χώρος που στεγάζει σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών που κληροδοτήθηκαν μέσα από τον νόμο Γαβρόγλου στο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Πάτρας, ενώ εκεί υπάρχουν και οι δύο σχολές που έχουν περάσει μέσα από τον ίδιο νόμο στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου.

Το θέμα είναι ότι ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ κρύβει μέσα του ένα μικρό και μοναδικό παράδεισο που βρίσκεται εκεί και ο οποίος αναδείχτηκε μέσα από τις εργασίες και τις καίριες παρεμβάσεις που έκαναν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι εικόνες που ανέβασε στα social media ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, είναι χαρακτηριστικές, με τον ίδιο να ευχαριστεί τους εργαζόμενους που πρωταγωνίστησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Μικρός "παράδεισος" έγινε ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο Κουκούλι (φωτο) Μικρός "παράδεισος" έγινε ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο Κουκούλι (φωτο) Μικρός "παράδεισος" έγινε ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο Κουκούλι (φωτο) Μικρός "παράδεισος" έγινε ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στο Κουκούλι (φωτο)


Πηγή