Πάτρα: “Κάνουν ουρά οι δικηγόροι – μνηστήρες για την Ρούλα Πισπιρίγκου και έχω μερίδιο ευθύνης σε […]

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και αισιοδοξεί πως το αίτημα αποφυλάκισης που πρόκειται να καταθέσει, θα της ανοίξει την πόρτα της ελευθερίας. Ο Όθων Παπαδόπουλος που την εκπροσωπεί στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα, επανήλθε με νέα δήλωση…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ακολουθεί την ίδια τακτική. Αρνείται τα πάντα για τη δολοφονια της Τζωρτζίνας και υποστηρίζει πως είναι μια αθώα που κλείστηκε άδικα στη φυλακή. Στο πλευρό της, από τη μέρα που πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού έχει τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο. Εκείνον που ήδη έχει πάρει εντολή από την 33χρονη να επιταχύνει τις διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης.

Ο Όθων Παπαδόπουλος με νέες δηλώσεις του, στον Alpha, αναφέρθηκε στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, αναφορικά με τους συναδέλφους του, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να την εκπροσωπήσουν. Έκανε λόγο για υποψήφιους μνηστήρες που σχηματίζουν ουρά και τόνισε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο μέρος, στους δικούς του χειρισμούς, που ανέλαβε μια υπόθεση, όταν έδειχνε καταδικασμένη εκ των προτέρων.

«Όταν έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση για την οποία οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά, τότε μάλλον, έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης από αυτή την επιτυχημένη μεταστροφή και είναι μια πρώτη καταρχήν δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός, σοβαρότητα, ευγένεια και επαγγελματισμός» τονίζει μεταξύ άλλων ο κύριος Παπαδόπουλος.


Πηγή