«Δίκτυο»: Εκδήλωση στο Αγρίνιο για την νεοσύστατη Εταιρεία

Σε εκδήλωση καλεί η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ» ή αλλιώς «Δίκτυο» ΄στο Αγρίνιο στην οποία συμμετέχουν 22 πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της γεωγραφικής περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 19:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Τράπεζα Ελλάδας).

Η πρόσκληση:

«Σας προσκαλούμε στην πρώτη εκδήλωση έναρξης της δραστηριότητας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας στην οποία συμμετέχουν 22 πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της γεωγραφικής περιοχής του ΔΉΜΟΥ ΑΓΡΙΝΊΟΥ, ως μέτοχοι και εταίροι δια των εκπροσώπωντους ως φυσικά πρόσωπα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της περιοχής μας δημιουργήθηκε ένα τέτοιο καινοτόμο εταιρικό σχήμα με βασικό στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του τουρισμού.

Η επιλογή της δημιουργίας μιας τέτοιας εταιρείας, που δεν έχει σκοπό το κέρδος, έγινε για να μπορεί να διεκδικεί με πλήρηδιαφάνεια και με απολύτως σύννομο τρόπο δωρεές, χορηγίες και επιχορηγήσεις, να συμμετέχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο Δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ως Δημόσιοι φορείς, επιχειρούν με δεκάδες έργα αυτόνομα είτε μέσω Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Η σημερινή ΑΜΚΕ μας επιχειρεί και αυτή πλέον, με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η εκδήλωσή μας έχει 2 Μέρη. Το πρώτο μέρος είναι ανοιχτό για τους φορείς και τα ΜΜΕ. Στο δεύτερο μέρος θα διενεργηθεί η πρώτη επίσημη Γενική Συνέλευση των μετόχων και συμμετέχουν μόνο οι μέτοχοι εταίροι και οι επαγγελματικοί συνεργάτες τους».