Πάτρα: Ικανοποιητική η προσέλευση στις εκλογές των εμπόρων – Το «ταβάνι» των ψήφων

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου απευθύνουν τόσο οι παρατάξεις, όσο και τα μέλη του απερχόμενου προεδρείου, προς τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του απερχόμενου προεδρείου, Μάκη Μακρή, η προσέλευση των εμπόρων μέχρι ώρας είναι ικανοποιητική, όμως υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να αυξηθεί.

«Καλούμε όλους τους εμπόρους μέλη του συλλόγου μας να έρθουν να ψηφίσουν και να βγάλουν μέσα από την ψήφο τους μία ισχυρή διοίκηση και ένα εξίσου δυνατό προεδρείο».

Σύμφωνα με τον κ. Μακρή την πρώτη μέρα των αρχαιρεσιών το σύνολο των ατόμων που προσήλθαν για να ψηφίσουν έφτασαν τις 200 ψήφους, ενώ την δεύτερη μέχρι το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περισσότερα από 200 άτομα.

«Ευελπιστούμε ότι η προσέλευση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και το σύνολο των ψήφων που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης θα ξεπεράσει τις 1.000».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον σύλλογο υπάρχουν πάνω από 1.800 μέλη που είναι ενεργά και έχουν δικαίωμα στο να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Πηγή