Πάτρα: Όλα δείχνουν συνεργασία Ζαφειρόπουλου – Βαγενά στον Εμπορικό Σύλλογο

Ανατροπή του σκηνικού που φαινόταν ότι είχε διαμορφωθεί για την προεδρία του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο παρατάξεων που πήραν τις περισσότερες έδρες κατά τις εκλογές του φορέα προβάλει πλέον ως το πιο πιθανό για την επόμενη μέρα του Εμπορικού Συλλόγου και του ποιος θα έχει τα ηνία του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου είναι κοντά σε συνεργασία με αυτή του Γιώργου Βαγενά, αποκτώντας έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη το τιμόνι της διοίκησης. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του προέδρου, αν κι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν τον Κωνσταντίνο Ζαφερόπουλο.

Πάντως οι δύο αυτές παρατάξεις είχαν έρθει σε ρήξη μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ ο κ. Ζαφειρόπουλος λίγο πριν από τις εκλογές είχε αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου και από την παράταξη του που είχε την προεδρία, δηλαδή αυτή του Γιώργου Βαγενά.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν οδηγήσει στους συνδυασμούς του Μάκη Κατσιγιάννη και της Εμπορικής Ανανέωσης σε καυστικές ανακοινώσεις, φωτογραφίζοντας τον ρόλο του κ. Ζαφειρόπουλου στις συζητήσεις για συνεργασία για το σχηματισμού διοίκησης.

Μέχρι πρότινος το επικρατέστερο σενάριο ήταν η συνεργασία τριών παρατάξεων του κ. Ζαφειρόπουλου, του κ. Κατσιγιάννη και της Εμπορικής Ανανέωσης, συγκεντρώνοντας έτσι εφτά έδρες και κάνοντας στην άκρη τη πλειοψηφούσα, αυτή του κ. Βαγενά. Όμως προφανώς δεν υπήρξε συμφωνία ως προς το πρόσωπο που θ αναλάμβανε τη θέση του προέδρου.

Πάντως όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν από την κρίσιμη συνεδρίαση που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης όπου το νέο συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα.


Πηγή